U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

! Luxueuze woningen en villa’s

! Zicht op vorige verkoop

! Heel snelle verkoop

Villa verkopen in regio Gent

Een villa verkopen in Gent, Lochristi en Destelbergen, het is geen eenvoudig klus. U hebt kennis en geschikt cliënteel nodig, maar geen nood, daar zorgen wij voor. Misschien bent u nog niet zeker dat u in een villa woont vooraleer u deze wilt verkopen of verhuren? Wij vertellen u er graag meer over.
 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Neem contact met ons op
 

 

Uw villa verkopen in Gent, Lochristi en Destelbergen

U heeft prachtige statige of moderne villa, maar u wilt ze verkopen? Uw villa verkopen in Gent, Lochristi en Destelbergen is onze prioriteit. Hoe goed voelt het om ruim en luxueus te wonen met plaats voor al uw hobby’s, of als een gast wilt blijven slapen en u hebt zeker genoeg ruimte om die te ontvangen. Maar u wilt toch uw villa verkopen of verhuren in Gent, Destelbergen of Lochristi? Daar zorgen wij in Heusden voor.

De Beer en PartnersDe Beer en PartnersDe Beer en Partners

 

Hoe definieer ik een villa?

Vooraleer u uw villa kan verkopen in Gent, Lochristi of Destelbergen moet u zeker zijn dat het wel degelijk om een villa gaat. Om uw woonst effectief als villa te kunnen benoemen zijn er een paar voorwaarden, die gaan we hier eens bespreken.
  • Uw woonst moet vrijstaand zijn met een tuin rondom, dit heeft als gevolg dat er zelden villa’s in steden staan. Als uw woonst in een woningrij past heeft dit een andere definitie. Dat gaat het meestal ook over een herenhuis of burgerwoning. Hierdoor hebt u gegarandeerd een groene omgeving, is het van uw eigen tuin of een park in uw buurt.
  • Villa’s zijn ruim maar niet per se volgens een bepaalde grootte. Het belangrijkste aspect blijft dat ze groot voelen.
  • Uw interieur en exterieur stralen dezelfde stijl uit, welke stijl dan ook. De woonst geeft u een gevoel van luxe en ruimte.

Waarom nog twijfelen? Wij zorgen voor u en uw vastgoed!

U hebt dus beslist uw villa te verhuren of te verkopen in Gent, Lochristi of Destelbergen. De volgende stap is een ervaren makelaar te contacteren zodat u cliënteel heeft voor uw pand daarvoor kan u dus in alle vertrouwen rekenen op De Beer & Partners uit Heusden. Stop met twijfelen en contacteer ons via de e-mail info@debeerenpartners.be of bel ons op +32 9336 33 30!


Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA